Auto waarde, wat is mijn auto waard

Direct geld en RDW vrijwaring voor uw auto 06 - 5149 3536

Wat is mijn auto waard?

Hoeveel is uw auto waard? Het gemakkelijkste antwoord is natuurlijk ‘wat de gek ervoor geeft.’ Maar daar koopt u niets voor. U wilt weten hoeveel geld u voor uw auto kunt krijgen, voordat u besluit om de auto te verkopen en iets anders aan te schaffen. Er zijn tal van websites waarmee u uw auto kunt laten taxeren, maar dat wil niet zeggen dat u het geld er ook voor krijgt. Autoinkoopbedrijf Scheffer geeft u meteen helderheid over de waarde en u krijgt ook meteen een vrijblijvend bod.

 

Wat betekent de dagwaarde?

Bij auto’s zijn drie waarden van belang. De nieuwwaarde, de marktwaarde en de dagwaarde. De dagwaarde is de waarde die u van de verzekering krijgt, als de auto total loss wordt verklaard. Meestal ligt de dagwaarde lager dan de marktwaarde, maar dat is niet altijd zo. De marktwaarde is namelijk van veel factoren afhankelijk. Waar de dagwaarde voorkomt uit een tabel met merk, model, type en bouwjaar, is de marktwaarde onder meer afhankelijk van de staat waarin uw auto verkeert en de vraag ernaar in de markt.

 

Werkwijze bij taxatie

Zodra wij voldoende gegevens hebben over uw auto, kunt u van ons een waardebepaling krijgen. Die waarde is op grond van de informatie die u ons heeft aangeleverd. Het liefst ontvangen wij gedetailleerde foto’s van alle zijden en het interieur van de auto. Eventuele beschadigingen of schade zult u van tevoren aan ons moeten melden, om een reëel bod te krijgen. Nadat u ons bod heeft geaccepteerd, komen we de auto ophalen. Als de taxatie overeen komt met de informatie, krijgt u meteen het bedrag in contanten of via de bank

BEL ONS:

   085-7600144
  06-51493536

UW VOORDEEL OP EEN RIJ:

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Wij kopen ook auto’s met schade, defecten of verlopen APK
  • Een goede en eerlijke prijs voor uw auto
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u thuis op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

ENKELE AUTOMERKEN DIE WIJ INKOPEN

Back to top
}); })(jQuery); Call Now Button