Wat is mijn auto zonder APK waard?

Gratis en Vrijblijvend


  Vul uw tellerstand in:

  Naam

  Telefoonnummer

  Wat is mijn auto zonder APK waard?

  Zodra wij voldoende gegevens hebben over uw auto zonder APK, kunt u van ons een waardebepaling krijgen. Die waarde is op grond van de informatie die u ons heeft aangeleverd. Het liefst ontvangen wij gedetailleerde foto’s van alle zijden en het interieur van de auto. Eventuele beschadigingen of schade zult u van tevoren aan ons moeten melden, om een reëel bod te krijgen. Nadat u ons bod heeft geaccepteerd, komen we de auto ophalen. Als de taxatie overeen komt met de informatie, krijgt u meteen het bedrag in contanten of via de bank

  U wilt uw auto met verlopen APK verkopen?

  We maken het bijna dagelijks mee bij Auto Inkoop Scheffer. We krijgen autobezitters aan de telefoon die met APK-kosten worden geconfronteerd, die ze niet kunnen of willen betalen. Dan is natuurlijk wel de vraag wat je met de auto gaat doen, als deze niet meer de weg op mag. Eigenlijk wil je dan snel van je auto af. Bij Auto Inkoop Scheffer kopen we ook uw auto zonder geldig APK-bewijs. In ons eigen handelsnetwerk hebben deze auto’s nog steeds waarde, waardoor we u ook een eerlijke prijs voor de auto zonder APK kunnen bieden.

   

  Met Auto Inkoopbedrijf Scheffer bent u vandaag nog van uw auto zonder APK af

  Maak gebruik van het online aanmeldformulier of bel onze inkoopafdeling. U krijgt meteen van ons alle gegevens die u nodig heeft om de auto op een veilige manier te verkopen. We maken met u een afspraak om de auto bij u op te halen en u ontvangt van ons het geld en het RDW-vrijwaringsbewijs, zodat u meteen de verzekering kunt afhandelen.

   

  Ook snel van uw bedrijfswagen zonder APK af?

  Naast personenauto’s moeten ook bedrijfsauto’s na 4 jaar na 1e toelating een APK keuring ondergaan. Vervolgens dient ook de bedrijfsauto ieder jaar gekeurd te worden. Staat de bedrijfsauto op de balans van een bedrijf dan wordt deze gemiddeld over 5 jaar afgeschreven. Als er flinke reparaties gedaan moeten worden aan de bedrijfsauto na die 5 jaar om de bedrijfswagen door de keuring te krijgen is het slimmer om de bedrijfswagen te verkopen. Meld u bedrijfsauto aan bij Auto inkoop Scheffer en wij zorgen voor een goed bod en u krijgt direct een RDW vrijwaring.

  BEL ONS: 085-7600144

  Auto inkoop whatsapp  06-51493536

   

  UW VOORDEEL OP EEN RIJ:

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Ook auto’s met schade, defecten of verlopen APK
  • Een goede en eerlijke prijs voor uw auto
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u thuis op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden
  WhatsApp chat