Wat is mijn bedrijfsauto waard?

Gratis en Vrijblijvend


Vul uw tellerstand in:

Naam

Telefoonnummer

Wat is mijn bedrijfsauto waard?

Zodra wij voldoende gegevens hebben over uw bedrijfsauto, kunt u van ons een waardebepaling krijgen. Die waarde is op grond van de informatie die u ons heeft aangeleverd. Het liefst ontvangen wij gedetailleerde foto’s van alle zijden en het interieur van de bedrijfsauto. Eventuele beschadigingen of schade zult u van tevoren aan ons moeten melden, om een reëel bod te krijgen. Nadat u ons bod heeft geaccepteerd, komen we de bedrijfsauto ophalen. Als de taxatie overeen komt met de informatie, krijgt u meteen het bedrag in contanten of via de bank. Daarnaast ontvangt u een RDW vrijwaring.

U wilt uw bedrijfsauto verkopen?

 

Een bedrijfsauto moet elke dag van waarde zijn voor uw zaak. Dan kan er ook een moment komen dat u liever afstand doet van uw bedrijfswagen. De auto biedt te weinig ruimte, kost teveel, is onpraktisch, overbodig of heeft schade. Kortom, uw wilt van uw bedrijfsauto af. Wat ook de reden is voor verkoop, Auto Inkoop Scheffer koopt alle bedrijfsauto’s in door heel Nederland. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u een goede prijs geven voor uw bedrijfswagen en daarnaast een uitstekende service leveren.

 

Met Auto Inkoopbedrijf Scheffer bent u vandaag nog van uw bedrijfsauto af

Bel vandaag nog met een van onze inkopers en u krijgt meteen alle informatie die u nodig heeft om uw bedrijfsauto te verkopen. U kunt ook gebruik maken van het online aanmeldformulier. We maken duidelijke afspraken en komen de auto bij uw bedrijf ophalen wanneer u dat wilt. Ter plekke handelen we meteen de financiële zaken af en ontvangt u het RDW-vrijwaringsbewijs.

 

Uw bedrijfsbus met schade kunt u ook aanmelden

Heeft uw bedrijfswagen schade opgelopen; van een kras tot total loss autoinkoop Scheffer biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfsbus gewoon aan te melden voor een taxatie. Als u uw bedrijfswagen met een kras of deuk bij autoinkoop Scheffer aanbiedt ontvangt een goed bod. Na acceptatie krijgt u contant geld of wij storten het afgesproken bedrag direct op uw bankrekening. Met dit geld kunt u een andere bedrijfsbus financieren. Wij laten uw bedrijfswagen met kras of deuk repareren en we zorgen dat deze weer in perfecte staat wordt gebracht.om aan geïnteresseerde te verkopen. Is uw bedrijfswagen total loss dan kunt u deze ook aanbieden en wij zullen u hiervoor een marktconforme vergoeding voor geven. We laten een total loss verklaarde bedrijfswagen milieuvriendelijk recyclen. Net zoals bij personenauto’s halen wij uw bedrijfswagen gratis op in heel Nederland

 

BEL ONS: 085-7600144

06-51493536

 

UW VOORDEEL OP EEN RIJ:

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Ook auto’s met schade, defecten of verlopen APK
  • Een goede en eerlijke prijs voor uw auto
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u thuis op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

 

WhatsApp chat