Auto inkoopbedrijf

Inkoop van auto's en bedrijfswagens door heel Nederland

Direct geld en RDW-vrijwaringsbewijs? Bel nu 06 - 51 49 35 36

Auto inkoop Utrecht

Direct een bod voor uw auto


Naam

Telefoonnummer

Wat is mijn auto waard?

 

Hoeveel is uw auto waard? Zodra wij voldoende gegevens hebben over uw auto, kunt u van ons een waardebepaling krijgen. Die waarde is op grond van de informatie die u ons heeft aangeleverd. Het liefst ontvangen wij gedetailleerde foto’s van alle zijden en het interieur van de auto. Eventuele beschadigingen of schade zult u van tevoren aan ons moeten melden, om een reëel bod te krijgen. Nadat u ons bod heeft geaccepteerd, komen we de auto ophalen. Als de taxatie overeen komt met de informatie, krijgt u meteen het bedrag in contanten of via de bank

U woont in de regio Utrecht en wilt van uw auto af?

U woont in de regio Utrecht en bent op zoek naar de beste manier om uw auto te verkopen. Dat is lang niet eenvoudig. Er zijn talloze mogelijkheden, maar met wie krijgt u dan te maken?

Bij Auto Inkoopbedrijf Scheffer werken we al jaren met een vaste team. Het zijn mensen die er alles aan doen om u, als klant, zo goed mogelijk te helpen. We zijn gevestigd in Amersfoort, dus als u een keer in de buurt bent, komt u dan gerust even kennis maken en een kopje koffie drinken.

 

Wij kopen auto’s in heel Nederland, dus ook in Utrecht

Auto Inkoopbedrijf Scheffer koopt al jaren alle merken personenauto’s, bedrijfswagen, schadeauto’s, sloopauto’s en auto’s zonder APK in. Dus als u vandaag nog van uw auto af wilt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit Amersfoort werken door heel Nederland, dus ook in de regio Utrecht kunt u bij ons terecht

 

Uw sloopauto halen wij gratis op in Utrecht

Met de autoambulance van auto inkoopbedrijf Scheffer halen wij uw sloopauto gratis op in Utrecht. Als u uw sloopauto via het kentekenformulier aanmeldt bij auto inkoopbedrijf Scheffer inclusief een paar foto’s van uw sloopauto nemen wij direct contact met u op om u een bod te doen voor uw sloopauto. Gaat u akkoord met ons bod dan maken we direct een afspraak om uw sloopauto te schouwen in Utrecht. Is uw sloopauto in de staat zoals u bij ons is aangemeld dan krijgt u direct contant geld met een RDW vrijwaren en zonder extra kosten nemen wij u sloopauto mee voor een milieuvriendelijke verweking.

 

Heeft u een kapotte auto?

Als uw auto kapot is en naar de garage moet voor reparatie kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Een kapotte distributieketting, of een defecte versnellingsbak kost al snel enkele duizenden euro’s. Vaak zijn dit soort reparaties niet meer rendabel voor oudere auto’s en kunt u beter uw kapotte auto verkopen.

Ook uw schadeauto halen wij gratis op in Utrecht

Niets is vervelender dan schade rijden. Gezeur met verzekering, schadeformulieren invullen en dan naar de garage om uw auto te laten repareren. Op zo’n moment is het vaak slim om uw schadeauto direct te verkopen. Ook uw schadeauto haalt auto inkoopbedrijf Scheffer gratis op in Utrecht. Neem vrijblijvend contact met ons op en geef ons zo duidelijk en eerlijk mogelijk de staat van uw auto door. Aan de hand van de door verstrekte gegevens krijgt u van ons een bod op uw auto. Gaat u akkoord dan komen we bij u in Utrecht langs om uw schadeauto te controleren. Eventueel mankementen die tijdens het schouwen aan het licht komen zullen we direct met uw bespreken.

BEL ONS:

   085-7600144
logo-bw-symbol  06-51493536

UW VOORDEEL OP EEN RIJ:

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Wij kopen ook auto’s met schade, defecten of verlopen APK
  • Een goede en eerlijke prijs voor uw auto
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u thuis op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden
Auto inkoop Utrecht 7 dagen per week
van 09:00 tot 21:00 bereikbaar

Adres:

Auto inkoopbedrijf Scheffer
Stationsweg 6 Soest

Auto inkoop Nederland

Auto inkoop Utrecht koopt uw bedrijfswagen

Een Opel Combo, Mercedes Vito of een Volkswagen Caddy. Zo maar enkele merken bedrijfsauto’s die auto inkoopbedrijf Scheffer graag van u over wilt kopen. Wij kopen alle soorten en alle merken bedrijfswagens, bussen, pick-ups, bestelwagens, dus ook andere merken ‘s zoals Fiat, Ford, Hyundai en Nissan kunt u bij Auto inkoopbedrijf Scheffer aanbieden. Ook als uw bedrijfswagen of bestelbus defecten heeft, schade heeft opgelopen of eigenlijk geschikt is voor de sloop kunt u gewoon aanbieden.

Bedrijfsbus, bedrijfswagen en bestelwagen met schade

Als MKB’er of ZZP’er is jouw bedrijfsbus erg belangrijk voor het uitvoeren van je werkzaamheden. Mocht je bedrijfswagen dan flinke schade oplopen dan wil je je bestelwagen natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren of laten vervangen. Is de schade aan je bedrijfsbus zo groot dat je beter een nieuwe kunt kopen bel dan direct Auto inkoopbedrijf Scheffer via 06 – 514 93 536. Na het doornemen van de status van je bedrijfswagen doen we je direct een bod. Dit bod is afhankelijk van de informatie die jij verstrekt over je bedrijfsbus dus hoe gedetailleerder en eerlijker deze informatie des te beter wij een reëel bod kunnen uitbrengen. Lees meer over de waarde van je op auto op onze speciale informatiepagina

ENKELE AUTOMERKEN DIE WIJ INKOPEN

Back to top
}); })(jQuery); Call Now Button