Auto inkoopbedrijf

Inkoop van auto's en bedrijfswagens door heel Nederland

Direct geld en RDW-vrijwaringsbewijs? Bel nu 06 - 51 49 35 36

Uw BMW verkopen?

Je BMW aanmelden


Naam

Telefoonnummer

Wat is mijn BMW waard?

 

Hoeveel is uw auto waard? Zodra wij voldoende gegevens hebben over uw BMW, kunt u van ons een waardebepaling krijgen. Die waarde is op grond van de informatie die u ons heeft aangeleverd. Het liefst ontvangen wij gedetailleerde foto’s van alle zijden en het interieur van de BMW. Eventuele beschadigingen of schade zult u van tevoren aan ons moeten melden, om een reëel bod te krijgen. Nadat u ons bod heeft geaccepteerd, komen we de BMW ophalen. Als de taxatie overeen komt met de informatie, krijgt u meteen het bedrag in contanten of via de bank.

U wilt van uw BMW af?

U bent op zoek naar de beste manier om uw BMW te verkopen. Dat is lang niet eenvoudig. Er zijn talloze mogelijkheden, maar met wie krijgt u dan te maken?

Bij Auto Inkoopbedrijf Scheffer werken we al jaren met een vaste team. Het zijn mensen die er alles aan doen om u, als klant, zo goed mogelijk te helpen. We zijn gevestigd in Amersfoort, dus als u een keer in de buurt bent, komt u dan gerust even kennis maken en een kopje koffie drinken.

 

Wij kopen BMW in heel Nederland

Auto Inkoopbedrijf Scheffer koopt al jaren alle merken personenauto’s, bedrijfswagen en schadeauto’s in. Dus als u vandaag nog uw BMW af wilt , dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit Amersfoort werken door heel Nederland, dus komt u uit Amsterdam of uit Arnhem, dan kunt u ook bij ons terecht.

Heeft u een kapotte BMW?

Als uw BMW kapot is en naar de garage moet voor reparatie kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Een kapotte distributieketting, of een defecte versnellingsbak kost al snel enkele duizenden euro’s. Vaak zijn dit soort reparaties niet meer rendabel voor oudere BMW’s en kunt u beter uw kapotte BMW verkopen.

Verkoop uw BMW met schade vandaag nog

Heeft uw BMW schade opgelopen en twijfelt u of het goedkoper is om uw BMW te laten repareren. Het alternatief is om uw BMW vandaag nog te verkopen aan Auto inkoopbedrijf Scheffer en direct geld te incasseren. Als u nu uw BMW aanmeldt en ons een duidelijk en realistisch beeld schetst van uw BMW dan kunnen wij u aan de hand van de door u verstrekte gegevens een goed bod doen. Uw BMW met schade is nog steeds geld waard, neem vandaag nog contact met ons op.

Is uw BMW rijp voor de sloop?

Ook sloopauto’s kunt u bij auto inkoopbedrijf Scheffer aanmelden. Afhankelijk van het type BMW kunt u nog een goed bedrag ontvangen voor uw BMW. Als u ons bod accepteert komen wij met de autoambulance uw BMW gratis ophalen. Naast een RDW vrijwaring ontvangt u van ons ook direct uw geld contant of op het door u opgegeven bankrekeningnummer.

Auto inkoop Scheffer is BMW inkoper

Auto inkoopbedrijf Scheffer rijdt met diverse autoambulances door heel Nederland. Onze auto inkoopspecialisten kopen door heel Nederland BMW’s in. Door onze ervaring kunnen we snel en vakkundig uw BMW beoordelen en een goed bod uitbrengen. Dus wilt u snel van uw BMW af meld uw auto dan nu aan bij auto inkoopbedrijf Scheffer.

BEL ONS:

   085-7600144
  06-51493536

ONS VOORDEEL OP EEN RIJ:

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Ook auto’s met schade, defecten of verlopen APK
  • Een goede en eerlijke prijs voor uw auto
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u thuis op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden
Auto inkoop BMW 7 dagen per week
van 09:00 tot 21:00 bereikbaar

Adres:

Auto inkoopbedrijf Scheffer
Stationsweg 6 Soest

ENKELE AUTOMERKEN DIE WIJ INKOPEN

Back to top
}); })(jQuery); Call Now Button