Wat is mijn auto waard?

Gratis en Vrijblijvend


  Vul uw tellerstand in:

  Naam

  Telefoonnummer

  Wat is mijn auto waard?

  Zodra wij voldoende gegevens hebben over uw auto, kunt u van ons een waardebepaling krijgen. Die waarde is op grond van de informatie die u ons heeft aangeleverd. Het liefst ontvangen wij gedetailleerde foto’s van alle zijden en het interieur van de auto. Eventuele beschadigingen of schade zult u van tevoren aan ons moeten melden, om een reëel bod te krijgen. Nadat u ons bod heeft geaccepteerd, komen we de auto ophalen. Als de taxatie overeen komt met de informatie, krijgt u meteen het bedrag in contanten of via de bank

  Wat is mijn auto waard?

  Wat is mijn auto waard?

  Hoeveel is uw auto waard? Zodra wij voldoende gegevens hebben over uw auto, kunt u van ons een waardebepaling krijgen. Die waarde is op grond van de informatie die u ons heeft aangeleverd. Het liefst ontvangen wij gedetailleerde foto’s van alle zijden en het interieur van de auto. Eventuele beschadigingen of schade zult u van tevoren aan ons moeten melden, om een reëel bod te krijgen. Nadat u ons bod heeft geaccepteerd, komen we de auto ophalen. Als de taxatie overeen komt met de informatie, krijgt u meteen het bedrag in contanten of via de bank

  U wilt uw personenauto verkopen?

  Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u uw auto wilt verkopen. De auto bevalt niet meer. Uw auto wordt te duur in brandstof of onderhoud. Of u heeft uw oog laten vallen op een andere auto. Het kan natuurlijk ook heel goed dat u snel contant geld nodig heeft. Kortom u wilt van uw auto af. Wat voor u ook de reden is: u verkoopt uw auto veilig en snel bij Auto Inkoopbedrijf Scheffer. Wij kopen alle merken en modellen in. Auto’s die zo goed als nieuw zijn, maar ook wagens die al vele kilometers op de teller hebben staan.

   

  Met Auto Inkoopbedrijf Scheffer bent u vandaag nog van uw auto af

  Belt u met onze medewerkers van de inkoop of vul online het aanmeldformulier in. Wij nemen dan binnen een kwartier contact met u op om de verkoop met u te bespreken. U krijgt van ons een eerlijke prijs voor uw auto en alle informatie en service die u van een professionele organisatie mag verwachten. Zodra we alles met u hebben doorgenomen, komen we uw auto ophalen en rekenen we meteen met u af. Daarnaast ontvangt ook meteen het RDW-vrijwaringsbewijs.

   

  De meeste service en de beste prijs

  Er zijn tal van nieuwe bedrijfjes die auto’s inkopen. U hoort ook vast wel eens reclame op de radio. Wij doen daar liever niet aan mee. We werken al jaren met een vast team en vinden ervaring en betrouwbaarheid het belangrijkst. Het geld wat een radioreclame kost, besteden we liever aan een hogere prijs voor uw auto en een goede organisatie en service.

   

  BEL ONS:  085-7600144 of 06-51493536

   

   

  UW VOORDEEL OP EEN RIJ:

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Ook auto’s met schade, defecten of verlopen APK
  • Een goede en eerlijke prijs voor uw auto
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u thuis op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

  WhatsApp chat