Wat is mijn schadeauto waard?

Gratis en Vrijblijvend


  Vul uw tellerstand in:

  Naam

  Telefoonnummer

  Wat is mijn schade-auto waard?

  Zodra wij voldoende gegevens hebben over uw schade auto, kunt u van ons een waardebepaling krijgen. Die waarde is op grond van de informatie die u ons heeft aangeleverd. Het liefst ontvangen wij gedetailleerde foto’s van alle zijden en het interieur van de auto met schade. Beschadigingen of schade zult u van tevoren aan ons moeten melden, om een reëel bod te krijgen. Nadat u ons bod heeft geaccepteerd, komen we de auto met schade ophalen. Als de taxatie overeen komt met de informatie, krijgt u meteen het bedrag in contanten of via de bank.

  U wilt uw auto met schade verkopen?

  Uw auto heeft schade en u wilt er vanaf. Maar uw wilt ook een eerlijke prijs voor uw auto. Dat valt lang niet altijd mee. Zelf een schade-auto verkopen is lastig en bij de dealer op de hoek krijgt u er niet het geld voor wat de auto werkelijk waard is. Maar uw wilt wel snel van uw auto af. Wat de schade ook is: u verkoopt uw auto veilig en vlot bij Auto Inkoopbedrijf Scheffer. Wij kopen alle merken en modellen in. Schade-auto’s die bijna nieuw zijn, maar ook wagens die al jarenlang hebben gereden.

   

  Met Auto Inkoopbedrijf Scheffer bent u vandaag nog van uw schadeauto af

  Onze medewerkers van de inkoop zitten voor u klaar of u vult zelf online het aanmeldformulier in. Wij nemen dan binnen een kwartier contact met u op om de gegevens met u door te nemen. U krijgt van ons een eerlijke prijs voor uw auto en daarnaast alle informatie en service die u van een vakkundige organisatie mag verwachten. Zodra we alles met u hebben besproken, komen we de auto bij u ophalen en rekenen we meteen af. Daarnaast ontvangt u direct het RDW-vrijwaringsbewijs.

   

  Uw schadeauto is geld waard!

  Veel mensen misrekenen zich. Zeker als de schade aan de auto is ontstaan door derden. Als de schade verhaald kan worden dan loont het meestal om een goede berekening te maken. Verkoop ik mijn auto met schade en koop ik een nieuwe auto. Met het geld van de verzekering en het geld dat u nog voor uw schadeauto krijgt heeft u een mooi budget om bij de autodealer te gaan shoppen. Neem contact op met autoinkoop Scheffer als u uw auto met schade wilt verkopen.

   

  Wordt mijn schadeauto opgehaald?

  Ja, wij halen uw schadeauto gratis op in heel Nederland. Als u de beslissing hebt genomen om het aanbod van autoinkoop Scheffer te accepteren dan maken we direct een afspraak. Onze autoambulances rijden door heel Nederland en als klant van autoinkoop Scheffer berekenen we hier geen kosten voor.

   

  BEL ONS:

     085-7600144
    06-51493536

   

  UW VOORDEEL OP EEN RIJ:

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Ook auto’s met schade, defecten of verlopen APK
  • Een goede en eerlijke prijs voor uw auto
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u thuis op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden
  WhatsApp chat