Wat is mijn sloopauto waard?

Gratis en Vrijblijvend


  Vul uw tellerstand in:

  Naam

  Telefoonnummer

  Wat is mijn sloopauto waard?

  Zodra wij voldoende gegevens hebben over uw sloopauto, kunt u van ons een waardebepaling krijgen. Die waarde is op grond van de informatie die u ons heeft aangeleverd. Het liefst ontvangen wij gedetailleerde foto’s van alle zijden en het interieur van de auto. Eventuele beschadigingen of schade zult u van tevoren aan ons moeten melden, om een reëel bod te krijgen. Nadat u ons bod heeft geaccepteerd, komen we de auto ophalen. Als de taxatie overeen komt met de informatie, krijgt u meteen het bedrag in contanten of via de bank

  U wilt uw sloopauto verkopen?

  Uw auto is rijp voor de sloop, maar uw wilt er wel op een goede manier van af. En eigenlijk wilt u er zo min mogelijk werk mee hebben. Indien er sprake is van restwaarde, wilt u ook een eerlijke prijs voor uw auto. Dan is het goed voor u om te weten: u verkoopt uw sloopauto veilig en vlot bij Auto Inkoopbedrijf Scheffer. Wij kopen alle merken en modellen sloopauto’s in. En we halen ze kosteloos bij u op.

   

  Met Auto Inkoopbedrijf Scheffer bent u vandaag nog van uw sloopauto af

  Belt u met onze medewerkers van de inkoop of vul online het aanmeldformulier in. Wij nemen dan binnen een kwartier contact met u op om de verkoop met u te bespreken. U krijgt van ons een eerlijk bod voor uw auto en verder alle informatie en service die u van een professioneel bedrijf mag verwachten. Zodra we alles met u hebben besproken, komen we uw auto ophalen en rekenen we met u af. Daarnaast ontvangt meteen het RDW-vrijwaringsbewijs.

   

  Halen jullie mijn sloopauto op?

  Autoinkoop Scheffer beschikt over diverse autoambulances om uw sloopauto in heel Nederland op te halen. Als u ons bod voor uw sloopauto heeft geaccepteerd is het vervoer van uw sloopauto geheel gratis. We halen uw sloopauto op, u krijgt het geld voor uw sloopauto inclusief RDW vrijwaren en de rest regelen wij.

   

  Mijn bedrijfsbus is rijp voor de sloop

  Ook bedrijfsbusjes, of bedrijfsauto’s die rijp voor de sloop zijn kunt u aanmelden om aan auto inkoop Scheffer te verkopen. Nadat we een vergoeding voor uw bedrijfsbus zijn overeengekomen komen we uw bedrijfswagen gratis ophalen.

   

  BEL ONS: 085-7600144

  06-51493536

   

  UW VOORDEEL OP EEN RIJ:

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Ook auto’s met schade, defecten of verlopen APK
  • Een goede en eerlijke prijs voor uw auto
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u thuis op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden
  WhatsApp chat