Auto inkoopbedrijf

Inkoop van auto's en bedrijfswagens door heel Nederland

Volkswagen Up verkopen en direct een goed bod

Volkswagen Up

De populariteit van Volkswagen auto’s is ongekend. Mede dankzij modellen als de Volkswagen Up is er veel vraag naar tweedehands Volkswagens. Als u benieuwd bent wat uw Volkswagen waard is kunt u uw VW bij ons aanmelden.

Snel je Volkswagen Up verkopen

Wil je snel en eenvoudig je Volkswagen Up dan ben je hier aan het juiste adres. Vul in onderstaand formulier de kenteken van je Volkswagen Up, je naam en je telefoonnummer en we nemen binnen 15 minuten contact met je op.


Naam

Telefoonnummer

Direct geld voor je Volkswagen Up

We willen natuurlijk weten wat de status is van jouw Volkswagen Up daarom zullen we je vragen om enkele foto’s van je auto middels Whatsapp naar ons te sturen. Tijdens ons telefoongesprek zullen we je ook enkele vragen stellen over je Volkswagen Up. Heeft deze schade gehad, zijn er mankementen, zichtbare en onzichtbare gebreken. Aan de hand van je gegevens kunnen we je een bod doen. Als we tot een akkoord komen en je auto is precies zoals je deze hebt omschreven dan keren we het uitgebrachte bod direct uit en krijg je een RDW vrijwaring.

We komen je Volkswagen Up ophalen

Ben je niet in de gelegenheid om je auto te komen brengen dan kunnen we ook een afspraak maken om je auto door onze auto ambulance op te komen laten halen. Dit doen we praktisch door heel Nederland. Kosteloos!

Back to top
}); })(jQuery); Call Now Button